Autoschadeherstel

Uw voertuig heeft schade opgelopen. Als u bij ons langskomt kunnen we de schade inventariseren en taxeren. We maken een begroting, bestellen de benodigde onderdelen en maken een afspraak voor de reparatie van uw auto. Indien nodig staat er een leenauto voor u klaar. Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij kan dit eventueel kosteloos. Een alternatief hiervoor is onze leenfiets.

Nadat u uw auto heeft gebracht voor het herstel, demonteren we de benodigde onderdelen. Optische schades worden waar mogelijk hersteld door ze vakkundig uit te deuken, te plamuren, schuren en uiteindelijk te spuiten. Het spuiten gebeurd in een stofvrije cabine. Onderdelen die niet te repareren zijn vervangen we door nieuwe onderdelen. Technische schades worden door onze technische specialisten vervangen of gerepareerd, volgens de fabrieksnormen.

Voordat u de auto ontvangt, maken we hem netjes schoon. Hierna is uw auto weer als vanouds, en kunt u weer veilig de weg op. Tevens geven wij 4 jaar garantie op verrichtte werkzaamheden.