FOCWA

U kiest voor een FOCWA bedrijf omdat u dan verzekerd bent van kwaliteit en goed opgeleid personeel wat werkt met een optimale bedrijfsuitrusting.

Omdat de bij FOCWA aangesloten bedrijven zeker zijn van hun zaak geven zij u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en verlenen ze uitstekende service.

Ze nemen u zaken uit handen zoals de administratieve afhandeling met de verzekering. Ze geven deskundig advies over de uit te voeren werkzaamheden. Moderne apparatuur en goed opgeleid personeel garanderen vakkundig uitgevoerde werkzaamheden. Dit zijn zo een aantal punten waarom bedrijven die bij FOCWA zijn aangesloten een scherpe prijs/kwaliteit verhouding leveren.

Bovendien is kwaliteitszorg voor bedrijven die bij FOCWA zijn aangesloten een belangrijk speerpunt. Kwaliteitszorg is bedoeld om de kwaliteit van de geleverde producten en diensten te waarborgen. Continue alert blijven en kijken waar het (nog) beter kan.

Bent u overtuigd dat u uw auto, motor, caravan, camper, aanhangwagen of bedrijfsauto bij een FOCWA aangesloten bedrijf moet brengen.

SCHADEGARANT

Schade aan uw voertuig?

Vervelend dat u schade aan uw auto heeft. Gelukkig kunt u deze snel en vakkundig laten herstellen bij een auto(schadeherstel)bedrijf dat is aangesloten bij Schadegarant. Daartoe kunt u kiezen uit een landelijk netwerk van meer dan 2.000 Schadegarantbedrijven.
U profiteert dan van de aantrekkelijke voordelen van de Schadegarantregeling. Deze gelden voor alle schades aan (beperkt) cascoverzekerde personen- en bestelauto’s tot en met 3.500 kg, mits ze zijn verzekerd bij een verzekeraar die is aangesloten bij Schadegarant.

Schadegarant verzekeraars

Uw verzekeraar zorgt er via Schadegarant voor dat uw schade snel en vakkundig wordt hersteld. Kijk hier welke verzekeraars bij Schadegarant aangesloten zijn.

DUURZAAM REPAREREN

logo-duurzaam-repareren

Duurzaam Repareren beheert een certificatie programma, dat gebaseerd is op een Product Markt Combinatie.

De gecertificeerde bedrijven hebben niet alleen een duurzame bedrijfsvoering, maar gebruiken ook producten en middelen die niet (onnodig) schadelijk zijn voor het milieu, de medewerkers en de klanten.

ERKEND LEERBEDRIJF

Wij zijn een erkend leerbedrijf omdat wij het belangrijk vinden om onze kennis te delen. Dat betekent dat wij mbo-studenten opleiden en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.